Marturiile clientilor

Mic manual pentru insamantari artificiale la scroafe m-a ajutat să înțeleg mai bine cum sa recoltez vierii și să fac lucrul în laborator. Mulțumesc pentru ajutorul acordat! 

Iancu, 26 mai 2023

Recomand cu caldura! Oamenii se pricep dau explicatii si au multa rabdare eu sunt incepatoare si mi-au explicat cum sa fac insamantarea la scroafa si mi-au trimis si un mic manual pentru insamantare. Multumesc domnului doctor!

Ionela Marcu, 15 dec. 2021

Tare bun diluantul formula 8. Am primit si un mic manual pentru incepatori in insamantarile artificiale 

Marius Colceag, 17 iul. 2021

Foarte prompti. Sfaturi tehnice, livrare rapida si contact telefonic. Recomand

Magnus Ferm, 05 mai 2020

Am vizitat magazinul si am facut o comanda de diluant si am ramas placut impresionata de calitatea produsului dar si de profesionalismul de care dati dovada. Am pus unele intrebari si mi-ati raspuns cu profesionalism si vreau sa va multumesc si pentru articolul trimis despre insamantarile artificiale la suine! Mersic!

Adriana, 31 ian. 2018

Daca ati adauga si produse pentru vaci ar fi bine. Am comandat catetere si flacoane pentru material seminal iar calitatea este ireprosabila. Livrarea prin curierat deasemenea! Tineti tot asa!

Tudor, 31 ian. 2018

Promptitudine, profesionalism, ai cu cine discuta, bravo!

Daniel, 17 ian. 2018

Am facut comanda la dvstra si au intarziat 2 zile dar cand au venit produsele am primit scuzele de rigoare si ceva in plus-un catalog gratuit. Multumesc!

Mircea, 01 oct. 2017